informatie

ik (1D094776)Mijn naam is Nando Harmsen. Fotografie maakt al meer dan 30 jaar onderdeel uit van mijn leven. Hoewel ik er niet voor heb gekozen om er mijn broodwinning van te maken, ben ik naast mijn reguliere baan full time aan het werk als fotograaf. In 2007 ben ik trouwreportages gaan fotograferen en heb ik me daar gespecialiseerd. Het resultaat daarvan zijn reportages in een heel eigen herkenbare stijl. Die stijl uit zich niet alleen in de foto’s, maar ook zeker in de trouwalbums die elk een uniek design en layout krijgen. Zo wordt het verhaal van jullie huwelijk in beeld vertelt, niet als losse foto’s in een album, maar als één geheel vol sfeer en onverwachte details.

Ontroerend, intiem maar ook zeker grappig en vrolijk. Dat zijn de foto’s die ik maak, met oog voor detail. Mijn enthousiasme is kenmerkend, mijn werkwijze professioneel. En toch lekker gewoon en gezellig. Ik ben overal aanwezig maar onzichtbaar als het nodig is.

Gaan jullie binnenkort trouwen of hebben jullie trouwplannen? Neem dan zeker contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden. Ik fotografeer in heel Nederland. Buiten Nederland in overleg.

 

Ik ben ingeschreven bij de kamer van koophandel, Eindhoven, onder nummer 17134228

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>