Trouwalbums

Een bruidsreportage is pas helemaal compleet met een prachtig trouwalbum. Op die manier komen de foto’s volledig tot leven. Het album krijgt een unieke opmaak waarbij zoveel mogelijk met jullie wensen rekening wordt gehouden. De foto’s vertellen het verhaal van jullie trouwdag zodat jullie keer op keer de dag opnieuw kunnen beleven.

sized_1D143764

Ik heb gekozen om een handzaam formaat album aan te bieden. De afmetingen van de albums zijn 25,4 x 25,4 cm en hebben 50 pagina’s. Maar ik kan me voorstellen dat de wens er is om groter te gaan. Daarom bestaat de mogelijkheid om voor een groter formaat te kiezen. Van elk type album heb ik een voorbeeld ter beschikking dat ik graag laat zien tijdens een persoonlijk gesprek.

De albums worden geprint in een uniek 6-kleuren procedé dat de kwaliteit van een offset drukker evenaart. Door de speciale inkt en coating wordt de duurzaamheid en kwaliteit verhoogd. Die coating is een Laminate Glossy of Laminate Matte afwerking waardoor de pagina’s niet alleen iets steviger worden, maar ook meer beschermd zijn tegen beschadiging. De mooiste afwerking krijgen de albums met een Varnish afwerking die vaak vergeleken wordt met Luster of Satin fotopapier.

De meeste albums vouwen volledig open. Hierdoor lopen de pagina’s niet alleen naadloos over, maar kunnen de foto’s in het album ook zonder problemen pagina vullend worden. Is er de voorkeur voor de meer traditionele boekvorm met een gebonden rug? Dat kan ook met de moderne book-bound albums.

Het album zal gedurende 1 jaar na de huwelijksdatum online in te kijken zijn. Op die manier is het eenvoudig om de trouwalbum met vrienden en familie te delen. Natuurlijk vind u het album ook in PDF formaat terug op de luxe USB stick die bij de bruidsreportage wordt geleverd.

Er is keuze uit vier soorten albums, elk met een eigen uitstraling:

Ouderalbums

Het trouwalbum kan online met vrienden en familie gedeeld worden. Maar het is natuurlijk mooier als het album ook in het echt gedeeld kan worden met bijvoorbeeld jullie ouders. Daarvoor bied ik een kleinere versie van het trouwalbum aan, het zogenaamde ouderalbum. Het heeft dezelfde layout en foto’s als het grote album, maar het is een kleinere uitvoering. Het is een uniek cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.

Voorbeelden

Om een indruk te krijgen van hoe de pagina’s in een trouwalbum eruit kunnen zien, heb ik een willekeurige selectie gemaakt.

Comments are closed.