Astrid en Daan

Tot op heden heb ik altijd direct met een bruidspaar contact gehad als ik een aanvraag voor een huwelijksreportage kreeg. Het doorspreken van de dag, het draaiboek en het regelen van de dag is altijd een samenwerking tussen mij als fotograaf, het bruidspaar en een ceremoniemeester. Die laatste is meestal een goede vriend of vriendin, of een familielid; met andere woorden, iemand die nauwe banden heeft met het bruidspaar. De ceremoniemeester heeft vaak zoveel (kleine) taken dat hij of zij niet volledig van de dag kon genieten en dat is altijd jammer. Toch is het erg fijn om iemand naast je te hebben die zorg draagt voor alle dingen die op een huwelijksdag belangrijk zijn. Astrid en Daan namen hiervoor een weddingplanner in de hand. Zodoende werd dit voor mij de eerste reportage waar een weddingplanner de regie in handen had. En dat was bijzonder prettig.

Het eerste contact liep dus niet via het echtpaar maar via de weddingplanner. Een persoonlijke kennismaking volgde echter snel: immers, niets is fijner dan het bruidspaar de hand te kunnen schudden, kennis te maken en te praten over het huwelijk, de grote dag en de wensen die er zijn. Tijdens een tweede gesprek, enkele weken voor de huwelijksdatum werden de puntjes op de i gezet, alles was tot in detail geregeld door de weddingplanner. Het werd direct duidelijk dat er niets aan het toeval overgelaten werd. Het enige wat Astrid en Daan moesten doen was genieten, en natuurlijk op het juiste moment JA zeggen.

Astrid en Daan trouwen

In de week voor de trouwdag op 18 september 2015 waren de dagen gevuld met kille herfstige regenbuien. De vooruitzichten voor de trouwdag waren niet bijzonder goed. Maar zoals alle weersvoorspellingen in Nederland kon er ook nu niet op vertrouwd worden. Onverwachts ontpopte de huwelijksdag zich tot een heerlijke dag, aangenaam van temperatuur en met een ondeugend spel tussen wolken en zon. Tijdens de fotosessie in Breda en in het Mastbos kon het niet beter zijn, met stralend weer en een stralend, spontaan en zorgeloos echtpaar dat er echt zin in had. De huwelijksdag in handen van een weddingplanner, en de reportage in handen van mij, gaf voor Astrid en Daan vertrouwen in een goed verloop en mooie foto’s. De hele dag liep op rolletjes, ongehaast en goed gevuld. Astrid en Daan verklaarden elkaar, met tranen van vreugde, in het bijzijn van familie en vrienden de eeuwige trouw met de ringen om het te bezegelen.

Daan en Astrid trouwen

Astrid en Daan trouwen

Astrid en daan trouwen

huwelijk van daan en astrid

astrid en daan trouwen

astrid en daan trouwen

astrid en daan trouwen

astrid en daan trouwen

huwelijk van daan en astrid

huwelijk van daan en astrid

astrid en daan trouwen

daan en astrid trouwen

Astrid en daan trouwen

Astrid en daan trouwen

Astrid en daan trouwen

Astrid en daan trouwen

Huwelijk Astrid en Daan

Astrid en daan trouwen

astrid en daan trouwen huis den deijl

astrid en daan trouwen in huis den deijl

astrid en daan trouwen in huis den deijl

astrid en daan trouwen in huis den deijl

astrid en daan trouwen in huis den deijl

astrid en daan trouwen in huis den deijl

astrid en daan trouwen trouwtaart it's your cake

astrid en daan trouwen huis den deijl trouwtaart it's your cake

Astrid en Daan

 


Weddingplanner: Exceptional Weddings & Events, Leiden
Trouwlocatie: Restaurant Huis den Deijl, Mastbos Breda
Trouwfoto’s: centrum Breda en het Mastbos
Bloemist: Bloemen van HAAS, Amsterdam 
Huwelijkstaart: It’s Your Cake, Leusden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>